Home
Educorb

TANULJUNK – GAZDÁLKODNI – HATÁROK NÉLKÜL

Az Alsó-Ausztriai Regionális Fejlesztési Szövetség- Projektmenedzsment az EDUCORB címü határon átnyúló képzési projektje keretében szeretettel meghívja az alsó-ausztriai és nyugat-dunántúli szakközépiskolák (kereskedelmi és gazdasági) igazgatóit, tanárait és tanulóit a

2011 október 12. szerdán

10.00 - 15.00 óráig

az ausztriai Sta. Christiana szakközépiskolában

(A-2821 Lanzenkirchen, Frohsdorfer Hauptstraße 28, Ausztria)

tartandó

E-Learning Tananyagcsomag bemutatóra

és

Együttműködési Workshopra

valamint

Interkulturális versenyre

Az EDUCORB projekt...

... célja, hogy a határrégió képzési helyeinek hosszú távú együttműködésével támogassa a fiatalok nyelvi, kulturális és gazdasági kompetenciáit.

A projekt az Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében, az Európai Unió, a Magyar Köztársaság, és az Alsó-Ausztriai Tartományi Akadémia társfinanszírozásával valósul meg.

A rendezvény elősegíti...

... az Industrieviertel tartományi és Nyugat-dunántúli iskolák közötti határon átnyúló együttműködést, és hozzájárul a tanulók interkulturális és nyelvi ismereteinek bővítéséhez

Az interkulturális workshopra ...

...az alsó-ausztriai és nyugat-dunántúli gazdasági és kereskedelmi gyakorlócéget működtető szakközépiskola igazgatóit, tanárait hívjuk meg. A workshop szorgalmazza a közös tapasztalatcserét, jövőbeli együttműködések ötleteinek megvitatását és a személyes kapcsolatteremtést.

Az interkulturális kvízre...

...alsó-ausztriai és nyugat-dunántúli szakközépiskolák tanulóit hívjuk meg (idegen nyelvi tudás ismerete nem követelmény). A kvíz több állomásból áll. Minden állomásnál más-más témakörben várnak feladatok megoldára, melyek a kreatív kulturális, gazdasági és nyelvi tapasztalatcserét szorgalmazzák.

A rendezvényen a részvétel ingyenes.

Örömmel várjuk a rendezvényre!

További információ

 

Meghívó, program 2011.10.12.
Jelentkezési lap

 

Logoblock