Home
Educorb

Educorb Irányí­tócsoporttalálkozó Köszegen

A többhetes előkészítő szervező munka sikerének könyvelhető el  a november 10-én megtartott Irányító csoport találkozó.

A határ mindkét oldaláról jött projektpartnerek, meghívott vendégek a találkozó méltó színhelyéül kiválasztott Evangélikus Mezőgazdasági, Kereskedelmi, Informatikai Szakközépiskola és Kollégium dísztermében berendezett konferencián prezentálták eredményeiket, cserélhették ki tapasztalataikat.

A program lehetőséget adott a projekt három fő elemének (óvodai - és iskolai program, és a tanirodák határon átnyúló együttműködése) bemutatására. A megtartott előadások pontos képet nyújtottak az EDUCORB- projekt eredményeiről, bemutatták a projekten belül folyó napi munka nehézségeit, megfogalmazták a közös feladatokat, a közös jövőképet.

Az egyes tartalmi egységek közt lehetőség adóadott a szakmai észrevételek megvitatására.

Az program módot adott a meghívottak és a résztvevők közti kötetlen beszélgetésre, a tapasztalatok megvitatására.

Külön eredménynek tekinthető, hogy az előadó szerint a magyar Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet Cégszolgálati Központja nem zárkózik el az osztrák ACT- vel közös együttműködés lehetőségétől, a projekt támogatásától.

A napi események összegzéseként elmondható, hogy a rendezvény minden téren kielégítette a hozzá fűzött reményeket, a helyhez méltó színvonalú beszámolókat, prezentációkat hallhattunk a legjobb technikai feltételek mellett, korrekt tolmácsolásban.

Az Irányítócsoportülésen elhangzott előadások anyagai honlapunk Letültések menűpontja alatt elérhetők.

 

Logoblock