Home
Educorb

„Tudás-Csere" Oktatási rendszerek hatékonyságjavítása - Utazó pedagógus vagy valami más..? - c. szemináriumsorozat második rendezvénye

 A  „Tudás-Csere" Oktatási rendszerek hatékonyság javítása - Utazó pedagógus vagy valami más..? -  című öt szemináriumból álló szemináriumsorozat második rendezvénye 2009. február 17-én a nyugat-dunántúli kistérségek oktatási referenseinek, és a megyei pedagógiai intézetek képviselőinek a részvételével Szombathelyen került megrendezésre.

Hámoryné Váczy Zsuzsanna (OKM), Dienes Renáta (OKM) és Zsombok Lajos  (Fodor András Óvoda, Iskola, Szak- és Szakmai Szolgálat) előadásaiból a résztvevők az utazó pedagógus rendszer külföldi és hazai jó gyakorlatait, ill. az utazó pedagógusokra vonatkozó jogi szabályozást ismerhették meg. A szakmai előadásokat műhelymunka követte.

Az első két szeminárium eredményei március hónapban megyei fórumokon kerülnek bemutatásra, már szélesebb, a közoktatásban érdekelt kör bevonásával.

A "Tudás-csere" Oktatási rendszerek hatékonyságjavítása c. szemináriumsorozat második rendezvényének meghívója és programja
Hámoryné Váczy Zsuzsanna elöadásanyaga
Zsombok Lajos elöadásanyaga
Dienes Renáta elöadásanyaga

 

Logoblock